Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welcome March 23!

Door Angelique op 27.03.2012

There’s a new kid in shoe town: March 23! Dat wij bij Belmodo.tv true shoe-aholics zijn, wisten jullie al langer. And we love to share our addiction!
Op vrijdag 23 maart 2012, én geen dag later, verzamelde hip Antwerpen @ Cosi Cosi voor de grote onthulling. Precies op de verjaardag van designer Virginie Morobe werd de collectie voorgesteld. We kennen Virginie als styliste voor het schoenenmerk Frida. Bitten by the fashion bug, droomde ze al jaren van een eigen schoenenlijn. Deze stelde ze ons met veel trots voor. 


In de high fashion store Cosi Cosi is een pop-up hoekje exclusief ingericht voor March23. Je waant je in deze hoek van de winkel in een trendy boudoir, waar je urenlang kan vertoeven en rustig schoenen passen. It's like heaven!

Virginie heeft een duidelijk beeld voor welke vrouw ze ontwerpt. Deze lady is confident en wil er vooral voor zichzelf goed uit zien. Ze volgt trends, maar laat zich er niet door leiden. March23 weet bovendien dat we niet elke dag op torenhoge pumps rond trippelen, maar dat we soms ook gewoon ergens op tijd moeten raken. De collectie biedt naast stylisch high heels dus ook toffe sneakers aan. De Pocahontas sneakers staan alvast op onze wish list!
Op een event als dit kunnen BV’s natuurlijk niet ontbreken. Gespot zijn Ann Van Elsen, Zoë Van Gastel en Eva Daeleman. Met een glaasje roze bubbels en tasty hapjes is hierbij het startschot voor dit coole merk officieel gegeven.


Je vindt dit hot new brand bij Cosi Cosi in Antwerpen en bij Carrément in Gent. Nog een heel klein beetje geduld en je kan deze fashionable shoes online kopen. Haal die creditcard maar al boven!

page loaded