Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pinko Trunk Show SS2012

Door Michael op 26.03.2012

Een zonovergoten dag, maar geen terrasjes-time voor het Belmodo.tv team want wij mochten richting Pinko store in Antwerpen voor de voorstelling van de SS2012 collectie! Tijdens de fashion show zagen we de verschillende trends in Pinko-land en toonden modellen hoe we de verschillende stukken kunnen mixen & matchen. De trends voor jou op een rij... Get inspired! 

Parka galore

Nope, een parka dient niet alleen om je zalig warm te houden in de winter: ook in de zomercollectie staan ze in de spotlight. Bij Pinko vind je zowel de klassieke parka als een versie in zachte legerprints voor een gedurfdere look.


De parka kan je zowel gekleed dragen met een fancy rokje of casual met een three quarter pants. Niet echt fan van de parka maar wil je het wel lekker warm houden op een zomeravond? Dan heeft Pinko een mooie witte mantel met zandkleuren voor jou. Deze jas heeft een subtiele slangenprint en kan je trouwens met een brede lederen riem dragen om je taille te benadrukken. Fancy!

Fluo all the way

De blazer blijft ook dit seizoen een echt must-have item. Deze zomer vind je hem terug in felle kleuren als fluogeel & roze. Ook jurkjes en rokjes zijn ondergedompeld in fluokleurtjes. Imagine wat een effect dit kan hebben op een mooi gebruinde huid... Boeken die vakantie!


Combineer felle met zachtere kleuren als nude en beige voor een overdag look, of ga gewoon helemaal fluo voor het ultieme fashion statement

Pinko fun

Everybody loves Chanel, dus zagen we ook een klein beetje Chanel geïnspireerde vestjes, volledig handgemaakt en verkrijgbaar in blauw en bruin. Voor een sportievere outfit is er de grijze variant in sweaterstof. Deze vestjes zijn veelzijdig & oneindig combineerbaar: met een losse broek met zakken voor een sporty look, of met een strakker exemplaar en een fancy top voor een elegante uitstraling.

Dresses rule

Pinko staat vooral bekend om z'n adembenemende dresses en ook nu waren ze all over the place. Op enkele oversized exemplaren na, zagen we ultrakorte jurkjes waarin gebruinde benen eindeloos lijken. Too risky for you? Dan kan je ze ook gewoon als tuniek dragen.


Een luxueus event op de agenda staan? Straal dan op de rode loper in de couturecollectie van Pinko. Deze kleedjes zijn afgewerkt met adembenemende parels en dus perfect om de show te stelen. Bij de dresses met print kregen we 1 raad mee: durf te combineren! De tijd dat je verschillende prints niet samen mag dragen, is dus voorgoed voorbij. We say hell yeah to that!Pinko komt dit seizoen nog met een aparte collectie van 3 volledig naadloze jurkjes. Kies uit fluogeel, roze & sober wit. Let vooral op de uitzonderlijke details, maar pas op: heb je geen killer body, dan pas je beter.

Eyecatchers

Tijdens de show beleefden wij enkele 'oooooh-momenten', en 1 daarvan was bij het witte jacket gemaakt uit kalfsleder en afgewerkt met gouden details. But that's not all, je kan deze vest dragen met of zonder mouwen. Twee voor de prijs van 1 dus wink


Ook de nude jurk met vlindermouwen is werkelijk to die for. Verder kan je bij Pinko verzinken in het aanbod van statement necklaces & accessoires in slangenprint. De clutches zijn voorzien van een speciaal riempje waar je je hand kan doorsteken voor een stevigere grip. Conclusie van de dag: de parka & de blazer hebben nog niet afgedaan, fluo is niét trashy, prints mogen we lekker combineren en vooral: ga shoppen @ Pinko!

Check het Belmodo.tv-shopreport van Pinko!

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded