Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Edith & Ella SS2012

Door Karen op 26.03.2012

We’ve got some new stuff for you: Belmodo.tv laat je de beelden zien van de Edith & Ella SS2012 collection! Ook de nieuwe Epoque by Edith & Ella collectie hebben we genoteerd op ons must-check-out-lijstje waardoor het Deense label goed op weg is om 1 van onze favorieten te worden!


Oprichtster Line Markvardsen noemde het modemerk naar haar grootmoeders. Hun stijl is ook duidelijk herkenbaar in de kledij van Edith & Ella: vrouwelijke en kleurrijke designs met een vrolijke knipoog naar de 50’s & 60’s.

De rode draad in de nieuwe zomercollectie is de marinestijl. Kleuren als blauw, rood en wit overheersen en ook matrozenkraagjes en rokjes met touwsluiting spelen een grote rol. Daarnaast kan je je verwachten aan kleurrijke polkadots, sweet stripes, vichy-ruitjes & bloemen.

Klassiekers zoals de trenchcoat, rechte broeken en cardigans met schattige buttons en ribbons vervolledigen de collectie. Kleurrijke schoenen en handtassen met aanhangende kersjes maken je outfit compleet.

Epoque by Edith & Ella

De Epoque collectie is, in tegenstelling tot het romantische van de klassieke lijn, strakker, stoerder en verleidelijker.

Voor Epoque laat de ontwerpster zich beïnvloeden door de vrouw die ze vandaag is. De SS2012 collectie bestaat uit vrouwelijke & comfy designs met kleuren zoals nudes, aardetinten, zandkleuren en glam gold. De ontwerpen zijn eerder strak & clean, met een zwart-wit streepjescombi en polkadots als uitzondering.

Wij vinden vooral de jumpsuits & de zwierige maxidresses super!  

In 2005 opende Edith & Ella een eerste flagship store in Kopenhagen. Vandaag kan je het merk shoppen all over Europe. In België vind je het pretty label o.a. bij à Suivre & Zoot in Gent. Voor meer verkooppunten of pics surf je naar www.edith-ella.com.

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded