Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sh*t Free People Girls Say

Door Patricia op 23.03.2012

Zo goed als iedere modeverslaafde heeft nu ongeveer alle "Shit fashion girls say" video's gezien. Deel één, deel twee én de NYFW versie. Wie zich nog niet aan de grappen en grollen van P'Trique gewaagd heeft, rept zich bij deze best naar het Youtube-kanaal van The Platform. Gie-ren. 

Maar waar het eigenlijk over wilden hebben is "Shit Free People Girls say", een parodie op de video's in kwestie van één van onze favoriete e-tailers: Free People. De webshop liet één van de mannelijke stagiairs een kleine geslachtsverandering ondergaan om te tonen hoe het er onder the gals in het bedrijf aan toe gaat op een doordeweekse werkdag. A whole lot of Indie & Boho-themed commentaartjes, waar we bij Belmodo.tv van smullen! We zijn een bende suckers voor een gezonde dosis zelfrelativering en dat zit bij Free People duidelijk goed. 

Check trouwens ook de blog van de webshop. Je krijgt er een blik achter de schermen van dit intussen behoorlijk grote bedrijf, wordt er helemaal ondergedompeld in de Free People sfeer én als je het ons vraagt, is het één van de betere corporate blogs in de modebusiness. 

page loaded