Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

alice-gazouille, het perfecte T-shirt

Door Bieke op 23.03.2012

Als er één iemand uit het oog springt tijdens de zoektocht naar het T-shirt met de perfecte snit, dan is het wel alice-gazouille. De T-shirts zien er dan wel uit als gewone witte basics, wie ze aanraakt, weet wel beter. Uitstekende kwaliteit, uitgepuurde ontwerpen en een sierlijke snit die als gegoten zit.

Tamara De Mey en Thijs Brondeel, de jonge wolven achter dit Belgische merk, droomden er al jaren van om hun passie voor mode op de kaart te zetten. En dus goten ze hun creatieve ideeën in 8 witte T-shirts. Intussen telt de derde collectie al 45 stijlen, van T-shirts en truitjes tot sweaters en rokken.


Ook deze zomer zit alice-gazouille er pats op. Ditmaal ging het creatieve duo aan de slag met zomerse prints en een fris kleurenpalet. Een collectie die balanceert tussen ondeugendheid, elegantie en breekbaarheid, met erg vrouwelijke accenten zoals jurkjes met col claudine en modellen met rugdecolleté. Een perfecte mix van pittige Californische sferen en de Côte d'Azur'se laissez-faire. Naast mandarijnrode T-shirts, sterkmakers van elke outfit, fleurt het Gentse topmerk je kleerkast ook met fluweelzachte zomersweaters en lichte parisiennejurkes. Qua materialen kleedt alice-gazouille je deze zomer in een vederlichte mix van kasjmier, zijde en katoen.

Elegantie met een twist. Hoedje af voor dit jong bloed.

Check www.alice-gazouille.be/boutiques voor alle verkooppunten.

page loaded