Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

RiRi’s Ontwerpambities

Door Catherine op 22.03.2012

Popsterren die aan het ontwerpen slaan, ze zijn niet meer te tellen. Laatste in het rijtje is Rihanna, die deze week toegaf dat een kledinglijn of her own design hoog op haar verlanglijstje staat!

De beauty uit Barbados vertelde eerder deze week over haar plannen in een interview met de Amerikaanse radiopresentator Ryan Seacrest: "I want to design. This is also a road that I want to earn it. So I’m working with designers. Designers that I respect, and companies that I respect. I want people to really trust me before I just say, ‘Buy it, because it’s mine.'"

Nog weinig info dus, maar het is duidelijk dat de zangeres het serieus wil aanpakken. Ze heeft al wat ervaring als designer, en wil zich omringen met de beste mensen uit de biz.


RiRi ontwierp vorig jaar al een capsulecollectie voor Emporio Armani Underwear & Armani Jeans. Die bestond enerzijds uit mooie lingerie & anderzijds uit denim, biker jackets, een canvas rugzak & T-shirts. Het logo van de samenwerking was een combinatie van de R van Rihanna & Armani's bekende arend

De popdiva is dit seizoen ook opnieuw het gezicht van de beide lijnen van het Italiaanse label. Over de vorige campagne lees je alles in het Belmodo.tv-artikel Rihanna 4 Armani.

Wij zijn alvast benieuwd naar Rihanna's eigen modecreaties & hopen haar binnenkort te mogen vergelijken met Vicky B. of de Olsens rather than, say, Kanye of Madge.

page loaded