Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Julian J. Smith for River Island

Door Michael op 22.03.2012

Alle hens aan dek want Belmodo.tv heeft nieuw designer talent gespot! Elk seizoen biedt River Island met het Design Forum de kans aan een jonge ontwerper om een eigen collectie te creëren, en deze keer viel de eer aan de Britse Julian J. Smith.


De collectie is perfect voor coole chicks die houden van unieke grafische prints. Alle 15 stuks waaronder jurkjes, shirts, broeken, rokken & torenhoge plateauschoenen stralen een hoog urban-sport deluxe feeling uit. Goed voor een flinke portie zelfvertrouwen & fun in kleuren als zwart, geel, oranje en light purple

Tijdens de voorbij Fashion Week @ London stelde River Island de collectie voor op het 1e Fash/on Film festival. De speciaal gemaakte video 'Julian J. Smith for River Island' werd er vertoond voor het grote publiek en jij kan hem hieronder bekijken!   


Julian J. Smith studeerde aan de Royal Academy of Arts in Londen en werkte al voor o.a. Roland Mouret. De jonge ontwerper creëerde een jurk voor Beth Ditto en ook Victoria Beckham & Olivia Palermo behoren tot zijn fanclub. 

De Julian J. Smith collectie is vanaf april 2012 verkrijgbaar in de River Island shops.

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.  

page loaded