Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welkom chez Marcel!

Door Michael op 20.03.2012

Als er één label is die je absoluut in je garderobe moet hebben voor next winter dan is het Le Fabuleux Marcel de Bruxelles. Op & top Belgisch én voorzien van een stevige dosis sentiment Bruxellois!

Le Fabuleux Marcel de Bruxelles draait sinds enkele seizoenen niet enkel meer rond de typische marcellekes. Nope, het Belgische label bestaat al geruime uit een complete collectie. Zo ook voor de FW2012-collectie. Belmodo.tv trok mee behind-the-scènes van de gloednieuwe Le Fabuleux Marcel de Bruxelles fotoshoot featuring de herfst- & wintercollectie 2012!

De wintercollectie bestaat uit o.a. kleedjes, vestjes, t-shirts, broeken en natuurlijk de typische marcellekes. Ladies & gents kunnen er terecht voor lots of winter fashion goodies in de meest prachtige kleuren. Marcel kiest niet echt een thema voor z'n collectie, net als elke seizoen dompelt het je namelijk volledig onder in de Brusselse scène. Arty, rauw, alternatief & down-to-earthJust like we like it!

Dat Brussels gevoel is Marcel's sterkste troef! Die sfeer heerste dan ook op de set. De shoot wou een dag uit het leven van Marcel weergeven. Zeer gezellig allemaal, net alsof je bij Marcel thuis in de living zit. Eén ding is duidelijk, iedereen is welkom bij Marcel.

De wintercampagne toont o.a. de modellen Louis Ghewy, Dimitri Brusselmans, Benjamin Ramon, Layna Isle Vancauteren & Bettina. Fotograaf van dienst is Michaël Smits, hij shootte al voor Vice Magazine & Kwintessens Magazine. Styling is in handen van Fabuleux Marcel bezieler Kaat Blommaert, Carolin Lerch, Laura Gryseels & Elspeth Jenkins. 

Geniet alvast ff mee met onze exclusieve behind-the-scènes foto's van de fotoshoot voor de FW2012-collectie. You rock Marcel!

www.fabuleuxmarcel.be

page loaded