Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Miss BIC

Door Tiany op 20.03.2012


Maak kennis met Miss BIC! Yep we weten het smoking is not cool maar we kunnen het gewoon niet maken om jullie niet voor te stellen aan Miss BIC. Het populaire aanstekermerk komt nu met een vrouwencollectie, especially made for fashionistas. Just check it out en hé, een aansteker kan je ook gewoon gebruiken om je favo geurkaars aan te steken, toch? wink

Kies je eigen Miss BIC met de foto van een lipstick, een charm bracelet of een hippe tekening. De aanstekers met speciale designs zijn echte must have accessoires die perfect passen bij de lifestyle van trendy girls


Speciaal voor de lancering van Miss BIC ontwierp de Franse artieste Carine Brancowitz een fancy t-shirt & regisseerde fotograaf Ben Berzerker een heuse commercial

Je kan de fashionable aanstekers gewoon kopen in tankstations & supermarkten voor € 1,55. So hurry up, want als die cute guy je om een vuurtje vraagt, is het ook handig als je het hem kan aanbieden wink

page loaded