Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Flatforms: yay or nay?

Door Aline op 20.03.2012

Op de catwalks voor SS2011 werd de flatform al bij verschillende shows gespot. Prada, Chanel & Michael Kors waren -zoals je hierboven kan zien- al helemaal mee met de nieuwe trend. Jammer genoeg vond dit plateauschoentje versie 2.0 zijn weg nog niet naar the streetsClockwise: Derek Lam, Philip Lim, Michael Kors, Marc Jacobs & Prada SS2011

We moeten toegeven dat het ze er op het eerste zicht een beetje grappig uit zien, de flatforms. Hoogstwaarschijnlijk is het een van die items waarover je kan zeggen: love it or hate it. Dat ze niet origineel zijn, kan je alvast niet zeggen wink

De flatform kan je bekijken als het (geslaagde) huwelijk tussen het gemak van ballerina's en de extra centimeters van pumps. In London zie je ze momenteel overal op straat, met blote voetjes én met een kousje. Of flatforms in ons Belgenlandje ook deze zomer hun grote doorbraak zullen kennen, moeten we nog even afwachten.

Belmodo.tv ging alvast op onderzoek en vond een aantal prachtige exemplaren voor SS2012

De mooiste designerflatforms vonden we bij Net à Porter. Clockwise zie je zomerse flatforms van Etro, Jil Sander, Isabel Marant, Yves Saint Laurent, Missoni & DKNY 

Budgetvriendelijke flatforms vind je bij Asos: sandaaltjes of flatform sneakertjes de keuze is aan jou!

Topshop kan uiteraard niet achterblijven en heeft ook een assortimentje aan flatforms. 

Just some random flatform inspiration van L naar R: Charlotte Olympia, COS & Camilla Skovgaard

Wat we eigenlijk willen zeggen: als je nog op zoek bent naar het perfecte zomerschoeisel, vergeet dan de flatform niet... wink

page loaded