Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Weekend chez Moose in The City

Door Angelique op 20.03.2012

Belmodo.tv is very Scandinavia wanneer het gaat over fashion! We zijn dan ook compleet verzot op alles wat te vinden valt in de Antwerpse concept store Moose in The City. Onze liefde wordt nu alleen maar versterkt met de intrede van enkele nieuwe brands chez Moose in The City als Won Hundred, Hunkydory, Iceman & Cheap Monday. Yeah!

Zoals alle andere merken in de shop zijn ook deze laatste op en top Scandinavisch. Denk daarbij vooral aan Hunkydory, een Deens merk dat alles behalve mainstream is. Jonge trendy vrouwen met een sporty/stylish look en een classy uitstraling vinden in de collectie perfect wat ze zoeken.


Iceman

De nieuwe labels kan je trouwens tijdens het speciale Fashion Weekend op vrijdag 23 & zaterdag 24 maart bij Moose in the City ontdekken. Je wordt er verwend met een hapje & een drankje en wie iets koopt, krijgt nog een extra surprise... Belmodo.tv is alvast van de partij!


Links: Won Hundred & Rechts: Hunkydory

Klik hier voor het Belmodo.tv shopreport Moose in The City! En kruis alvast dit weekend aan als een shoppingweekend.

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded