Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bied op de Belmodo.tv rugzak!

Door Michael op 19.03.2012

Oproep aan alle Belmodo.tv lovers: het is NU het moment om cosy achter je pc te kruipen, want vanaf vandaag 09:00 kan je beginnen bieden op de Belmodo.tv rugzak voor Eastpak via artiststudio.eastpak.com!

We lieten je al eerder weten dat we voor het Eastpak Artist Studio project een heel eigen customized Eastpak rugzak creëerden, meer info hierover vind je in het Belmodo.tv artikel Belmodo.tv meets Eastpak Artist Studio. Eastpak nodigde wereldwijd 130 artiesten uit om een originele rugzak te creëren die dan helemaal geveild wordt voor Designers Against AIDS.

Onder de Belgische creatievelingen ziten o.a. Café CostumeAtelier 11DJ Murdock, kunstenaars Dries Smets en Dzia Art, modestudent Klaas Rommelaere, Knotoryus, modefotografe Liesje Reyskens, street art collectief Toykyo & natuurlijk ook Belmodo.tv!

Voor het ontwerp van de Eastpak bag liet Belmodo.tv zich uitgebreid inspireren door de catwalks van de voorbije fashion weeks. Wedden dat je one rock'in summer tegemoet gaat met deze tas op je rug?! Alessia Landi aka The Red Dot maakte de supertoffe print voor onze Eastpak bag. Big thx!

Dus steun het goede doel en wie weet loop jij binnenkort wel met de meest exclusieve Belmodo.tv Eastpak rugzak! Let the auction begin!

Starten met bieden via de Eastpak Artist Studio website!

page loaded