Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Werelse for Mango Touch

Door Aline op 17.03.2012

Het inmiddels bekende bloggers trio achter Werelse strikes again! Na hun t-shirtcollectie zijn ze nu een stapje verder gegaan, namelijk met een accessoire collectie voor Mango Touch. Carolina, Andy & Chiara ontwierpen voor Mango hun eigen accessoirelijn. De collectie bestaat uit torenhoge pumps, strakke handtassen en lederen cuffs maw tijdloze zwarte accessoires afgewerkt met gele neon accenten

Speciaal voor de launch van de collectie nam het olijke trio een filmpje op samen met de Spaanse actrice: Rossy de Palma. Het resultaat van het filmpje kan je hier op Belmodo.tv zien. Op de limited collection zal het helaas nog wachten zijn tot donderdag 12 april 2012. De collectie zal slechts in een aantal landen te koop zijn, maar wel voor heel Europa beschikbaar zijn op de online shop van Mango.

Chicita's, wij duiden donderdag 12 april 2012 alvast met veel fluo stiften aan in onze agenda's, want we voorspellen wel eens een totale uitverkoop in één dag... Get ready!

page loaded