Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Preview: 20 jaar Verso by Dirk Alexander

Door Tiany op 17.03.2012


Donderdag 15 maart 2012, 22:00 stond met stip in de Belmodo.tv agenda aangeduid als bezet. Want de Antwerpse fashion store Verso vierde zijn 20ste verjaardag. Tijd voor some high fashion dus van een zeer groot kaliber.

Het defilé werd gehouden in de statige & majesteueze vertrekhal van het Centraal Station in Antwerpen. Prachtige creaties passeerden de adembenemende runway


Een avond die begon met een cocktail chez Verso in de Lange Gasthuisstraat, overging in een duizelingwekkende fashion show en eindigde met een spraakmakende after-party. Belmodo.tv tekende present samen met fotograaf Dirk Alexander. Speciaal voor Belmodo.tv kiekt hij alvast onze Verso 20 jaar preview samen.

Geniet van de mooie foto's, krijg een eerste indruk en maak tegelijkertijd kennis met fashion photographer Dirk Alexander. Dus enjoy, soon more!Ontdek nog meer foto's shot by Dirk Alexander op zijn Tumblrpagina. 

page loaded