Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Not Shy

Door Michael op 17.03.2012

Are you shy? Alvast niet in deze kleren! Not Shy combineert feilloos comfortabel met chique en is bovendien ook nog eens übersexy. Dit Franse merk is aan haar Belgische opmars bezig. Wij bij Belmodo couldn't be more happy want wie wil er nu niet een hele dag gorgeous uitzien zonder zich ongemakkelijk te voelen?

Aan comfort geen gebrek bij Not Shy want alle kledingstukken van het merk zijn gemaakt van 100% kasjmier, zalig toch?! De stof wordt speciaal geïmporteerd uit Mongolië en is said to last voor minstens 20 jaar. Een kwaliteitsvolle basic die je eindeloos kan combineren, what more do you need?

De voorjaarscollectie 2012 zit boordevol poedertinten en muntgroen. Totally on trend if you ask us! Ook hebben de kleren een afgewassen effect en that's a first voor kasjmier. Dit zorgt samen met de frivole snit van de kleding voor een natuurlijke nonchalance. En zeg nu zelf, er is toch niets verleidelijker dan een een super soft sweater die nonchalant van je ene schouder afglijdt. Totally Not Shy en totally bohemian en speels. Guys will go ooh-ieh-ooh ah-ah all over the place!

Where to find Not Shy in la petite Belgique?
Bij Francis Ferent in Brussel, SN3 en Hopland 14 in Antwerpen, Uno in Knokke en 100% Sister in Lasne.

Tekst & Beeld door Dana Steep

page loaded