Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

von Furstenberg’s kids

Door Bieke op 16.03.2012


Diane von Furstenberg, DvF voor de vrienden, haalt alles uit de kast: nog maar net een DvF x Current/Elliot collectie in de rekken, of ze heeft al een DvF x GAP kids geoogst! Vorig jaar al kondigde de Belgische ontwerpster aan dat ze een meisjescollectie ging ontwerpen in samenwerking met GAP kids en baby GAP.

Et voilà, gisteren werd het startschot gegeven: de pracht collectie valt vanaf nu te shoppen in de GAP shops, online of... in Project Store, pal tegenover de DvF boetiek in Brussel.

Het speelse en frisse karakter van de lentecollectie druipt er van af en prints vormen de rode draad doorheen de collectie. Diane, the queen of vintage prints, liet zich inspireren door haar gevoelens als moeder en grootmoeder en heeft duidelijk een vleugje attitude en power toegevoegd aan de lentecollectie. Een vrouw naar ons hart. De DvF x GAP offreert kledij voor meisjes van 0 tot 14 jaar en is erg betaalbaar (tussen € 15,- en € 100,-).Liefde op het eerste gezicht. Ultrasnel zijn is de boodschap, want jullie mini's stralen gegarandeerd als je deze in huis haalt! Go get it!

page loaded