Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Orange County look

Door Angelique op 15.03.2012

Deze kleurrijke look is ideaal om de ijskoude winter achter ons te laten. Deze chelsea singlet van Monki, gecombineerd met het oranje lederen shortje van Carven is alvast een goed begin!

Style deze outfit verder met marigold suede sandalen van Diane von Furstenberg en een seventies magenta straw sun hoed van Maria Louisa Ortiz. De perfecte bag bij dit coole geheel is de mooie mustard lederen tas van Dooney & Bourke. What a catch!

Werk deze sunkissed look af met de tweekleurige armband van Dannijo, de stunning neon oorbellen van Bauble Bar en de prachtige oranje ring van H&M. Om het uur fancy af te kunnen lezen, kiezen we voor dit funky gestreept horloge van Lacoste. It's all about accessorizing your outfit, ladies!

Als finishing touch lakken we onze nagels in fel fuchsia van Revlon en ruiken we zeemzoet naar Candy van Prada. Pure pleasure wrapped in impulsive charm! Talking about pleasure, genieten kan je volop met deze knappe zuiderse Spanish guitar. Countdown nu naar het eerste warme zonnestraaltje!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded