Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Only Spring 2012

Door Michael op 15.03.2012

Spring is almost in town, en dat weet ook het label Only! De Spring collection 2012 is geïnspireerd op 2 thema's: Vintage Trend & New York Summer.

De Vintage Trend is een heuse revival van grootmoeders kleerkast: denk aan enkellaarsjes, flower dresses, 50's jassen en hoeden uit de seventies. Only geeft er een hedendaagse touch aan waardoor het resultaat toch eigentijds lijkt. 

Zoals in de 60's wordt het accent gelegd op de taille: de jeansbroeken, shorten & rokken zijn high waisted en kan je combineren met hippe korte vestjes. Ook de bloemenprint is niet weg te denken uit deze collectie. 

New York Summer is een eclectische look met statement prints, dip dye details & pittige teksten. Ook jumpsuits & volumineuze rokken tot boven de knie maken deel uit van dit thema. Kniekousen en stoere gele laarzen zorgen voor een rebels kantje. 


Beide thema's brengen frisse kleuren: rood, pastel, geel & zilver worden afgewisseld. Maar vooral het twilight bleu staat in de spotlight: een lichte pastelkleur die je dag onmiddellijk opfleurt. De designs zijn elegant en vrouwelijk, maar gemixt met gecrocheerde knits, biker jackets & baggy jeansbroeken maak je het geheel wat speelser. 


De boodschap is dan ook duidelijk: Only wilt dat je zo veel mogelijk verschillende stuks combineert. Everything is possible, mixing is the message!

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove

page loaded