Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To discover: Je s’Oui!

Door Karen op 14.03.2012

Belmodo.tv heeft nieuw Belgisch talent geroken en dat kunnen we je zeker niet onthouden: Je s'Oui, het originele accessoiremerk van de Gentse Maaike Lefebvre

Je s'Oui (de woordspeling hoeven we niet meer uit te leggen zeker?) is perfect voor zelfzekere vrouwen die weten wat ze willen én dragen. Met hun aparte, unieke stijl zijn ze niet mainstream en kleuren ze graag buiten de lijntjes. Kwaliteit & authenticiteit staan dan ook bovenaan hun lijstje. 


Maaike maakt alle lederen handtassen & accessoires zelf: elk piece is dus handmade en uitermate uniek. De handbags hebben een rijk kleurgebruik & we've gotta admit: ze zien er allemaal super goed uit! Maar als we echt moeten kiezen, roepen we de Bavette uit tot onze ultieme favoriet. 


Onze favoriet: de Bavette. 

Voor Maaike is het belangrijk dat haar creaties makkelijk te mixen & matchen zijn met andere unieke stukken uit je garderobe. Maar wij hebben een vermoeden dat de Belmodo.tv lovers daar geen probleem mee zullen hebben wink.  

De lovely handtassen, sleutelhangers & geldbeugels kan je exclusief kopen op speciale verkoop events waar Je s'Oui aan deelneemt. Op die manier heeft Maaike een goed persoonlijk contact met haar klanten, wat ze als een echte meerwaarde beschouwt. De prijzen van een handtas schommelen tussen € 250,- & € 675,- maar een portefeuille of sleutelhanger heb je al vanaf € 25,-.

Check zeker de website voor opkomende events! 

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded