Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Agyness Deyn voor Dr. Martens

Door Patricia op 14.03.2012

Brits model Agyness Deyn was een paar seizoenen lang het gezicht van Dr. Martens, maar vanaf de herfst gaat de samenwerking tussen merk en model een stapje verder. Deyn zal een volledige collectie met kleren, schoenen en accessoires ontwerpen die in beperkte oplage in de winkels zal liggen. Een match made in heaven, zo blijkt, want Agy kocht haar eerste paar Docs op haar dertiende en heeft haar jeugdliefde erna nooit meer laten gaan. 

“Het merk past perfect bij me. Dr. Martens staat bekend voor zijn sterke karakter en voor de mogelijkheid je eigen persoonlijke identiteit te vormen.” zo vertelde de Tomboy aan Womens Wear Daily. Wij vinden het alvast een dijk van een samenwerking en kunnen niet wachten om beelden te zien. 

Bekijk hier de SS12 campagne van Dr. Martens met Agyness Deyn in de hoofdrol.

page loaded