Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion label: Olcay Gulsen

Door Michael op 12.03.2012


Olcay Gulsen kennen we allemaal van het fashion label SuperTrash. Vorige week opende ze haar allereerste SuperTrash brand store in Antwerpen. Olcay blogt momenteel ook over alles wat haar pad kruist als Belmodo.tv guest editor. Een bezige fashion bee dus die er sinds kort ook een gloednieuwe website bij heeft.

Naast het succesvolle SuperTrash lanceerde Olcay 2 jaar geleden ook haar eigen fashion label Olcay Gulsen. Meer fashion, meer high fashion, meer wanna-have high fashion! De Nederlandse ontwerpster zette onlangs een gloednieuwe website online waar je de prachtige & eenvoudig collectie online kan shoppen. Reken op lange jurken, cocktail dresses, torenhoge pumps en tops & rokjes. 

Klik hier voor de Olcay Gulsen website van het gelijknamige fashion label!De SS2012 collectie van Olcay Gulsen.

Het fashion brand Olcay Gulsen debuteerde in de herfst van 2010. Het label staat voor moderne elegantie & eenvoud. Elk design is het perfecte antwoord voor een lady on the go die naar hartelust wil combineren in haar garderobe. De website heeft een e-store waar je alle silhouetten kan kopen & handig kan shippen richting huis. Je kan er de volledige collectie bewonderen en krijgt er bovendien nog een hele resem aan behind-the-scenes informatie.

Olcay's premium lijn is een absolute celebrity trekker met o.a. One Tree Hill actrice Sophia Bush, The Phantom of the Opera actrice Emmy Rossum, Victoria's Secret model Candice Swanepoel, actrice Kristin Cavallari & Dawson's Creek actrice Busy Philips onder haar klanten. Allemaal zijn ze fan van Olcay Gulsen en verschijnen er regelmatig mee on the red carpet

Olcay Gulsen's high fashion does it again! Belmodo.tv is alvast hevig fan. 

page loaded