Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontwerp je eigen Veritas carré

Door Tiany op 08.03.2012

Accessoiremerk Veritas blaast dit jaar 120 verjaardagskaarsjes uit & dat willen ze natuurlijk samen met jou vieren! Veritas lanceert daarom a very special verjaardagswedstrijd. Doe mee & ontwerp je eigen carré! Je weet wel de überbekende vierkante sjaal die vandaag weer hot & happening is. Geef toe aan de carré trend & check het Belmodo.tv-artikel Carré mania

Wat moet je precies doen? Maak een ontwerp voor de carré waarin je jouw visie op de toekomst verwerkt. Hoe denk jij dat Veritas haar klanten kan blijven inspireren om het verschil te maken? Hoe zal Veritas er uitzien in de toekomst? Mix dit allemaal samen in een prachtig design dat in één opslag duidelijk maakt waarom de carré veel meer is dan een iconisch accessoireJust be creative!

De drie winnende ontwerpen worden geproduceerd en te koop aangeboden in alle Veritas shops vanaf november 2012. Sounds like a fashion plan? Inderdaad! Jouw ontwerp komt natuurlijk goed in de kijker te staan op de Veritas website, in alle Veritas stores & in de media. De drie bekroonde ontwerpen worden gepresenteerd in de kleurrijke Veritas future etalage vanaf eind november 2012. Het accessoire- & modemerk wil op die manier creatief talent in de kijker zetten & belonen. Belmodo.tv likes!

Alle praktische informatie:

  • maak een ontwerp voor een carré van 90 cm op 90 cm
  • jouw ontwerp moet geprint kunnen worden
  • extra afwerkingen als galons of borduursels zijn niet mogelijk
  • het getal 120 of de naam Veritas hoeft niet voor te komen in je design

Stuur voor zondag 15 april 2012 jouw ontwerp in via de My Carré website van Veritas. Twee winnaars worden door Veritas gekozen. De derde winnaar is het design met het meestal aantal stemmen achter z'n naam, verzameld via de My Carré website van Veritas. De drie winnende ontwerpen worden bekend gemaakt op woensdag 2 mei 2012. Alledrie de winnaars worden geproduceerd. Fingers crossed & meteen aan de slag!

page loaded