Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Print Your Legs look

Door Michael op 08.03.2012

Gedaan met steeds opnieuw een saaie effen broek te dragen. Go crazy en kies eens voor een toffe harembroek met coole print zoals deze Dani trouser van By Malene Birger. Combineer deze met een kleurrijke en comfy sweater zoals de stitch pull van Delias. Ideale footwear hierbij zijn de zwart-witte oxford vintage schoenen van Bass.

Geef je look een extra edgy accent door deze hampshire hoed van Rag & Bone op te zetten bij je stoere zwarte biker jacket van H&M. Vergeet je sjaal niet or you'll freeze to death en kies voor deze cream sjaal van Topshop. Werk deze look verder af met opvallende accessoires zoals de zwarte statement halsketting van Butik en de zwarte cuff van Jcpenney.

Een echte eye-catcher is de stylish Francesca shoulder bag van Marc by Marc Jacobs. Prachtig bij elke outfit! Very matchy is de elegante zonnebril van Agent Provocateur en de amazing grace nagellak van Deborah Lippmann.

Geef dit geheel een heerlijk bijpassende geur door het parfum London van Paul Smith te dragen. Het is een subtiele geur met limoen, jasmijn en vanille toetsen. Got the message? Laat je verleiden en print your legs, ladies!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded