Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Knott Jewels

Door Karen op 07.03.2012

Nog altijd onder de indruk van de Jean Paul Knott shop @ Brussel (lees het shop report in het Belmodo.tv artikel Knott Shop), kunnen we je nu nog meer Knott-nieuws melden! De Belgische designer brengt z'n eigen juwelencollectie Knott Jewels op de markt, en dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

De halssnoeren, armbanden & ringen bestaan uit zwarte bandjes met kleine kubussen in edelmetaal of 18 karaat goud. Perfect voor de classy & gesofisticeerde vrouw. 


Knott zocht voor deze collectie de perfecte partner uit: Casa Gi, een Belgisch familiebedrijf, maakt exclusief de Knott Jewels. Sinds 2003 geniet hun Antwerps atelier internationale faam voor het vervaardigen van exquise gouden juwelen, bezet met edelstenen.  

De Knott Jewels zullen verkocht worden in de Knott shopLa Maison du Diamant in Brussel.

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded