Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bxl car trippin’

Door Angelique op 06.03.2012

Fashion bizz is a hard knock life. We rushen van het een naar het ander, willen altijd als eerste, het beste modenieuws brengen... dat alles verpakt in de leukste outfit en dat zorgt voor stress...

Ben ik nu eigenlijk echt aan het zagen én dat terwijl ik toch wel de leukste job van de wereld heb ;o) Shame on me want fashion bizz is ook vaak echte pure verwennerij. Afgelopen vrijdag had ik een meet&greet met Skoda. Instappen en wegwezen! Resultaat: een korte trip door Brussel incl. 3 fashionable haltes.

14:00 meet up @ Skoda

Ik spring samen met blogster Lucie van Lulu Fashion Coach in een Yeti, een leuke monovolume-achtige Skoda. Een echte vrouwen auto, waarin heel veel shopping bags passen als je het mij vraagt. Jammer, less is more deze keer want we hebben 3 uurtjes om te shoppen en Brussel te verkennen by car ;o)Say hey! Lucie & me in de Skoda Yeti. Oh ja, en foto's nemen achter het stuur, mag niet. Ik herhaal: mag niet ;o)

Lucie ID

Lucie Van Damme
blogster Lulufashioncoach.com
23 jaar 
woont in Brussel 
werkt bij Banana Films

15:00 5 minutes touch-up @ Bobbi Brown

Garriveerd in Brussel. Makkelijk parkeren in de Dansaertwijk, het kan! 

5 minuutjes is alles wat je nodig hebt om er iedere ochtend stralend uit te zien. Volgens het Bobbi Brown principe: goed hydrateren met een dagcrème, een beetje concealer onder de ogen, een lichte eyeliner, mascara, gloss op de lippen en een roze blush op je kaken. Goed lachen als je deze aanbrengt et voilà, 5 minuten later... 'sun is shining, the weather is sweet' ;o) 

Voor all info over Bobbi Brown, check je hier onze het Belmodo.tv beauty shopreport van Bobbi Brown

15:30 SS12 shopping @ New Look 

En dan Bxl shopping here we come: deze keer te voet. New Look Brussel vind je midden in de Nieuwstraat, compleet autovrij trouwens. Dus inrijden mag niet, ik herhaal: mag niet ;o)


Mijn favoriete New Look broek van het moment, nu te koop in de Limited collectie... jammer genoeg niet meer in mijn maat. Dus werd dit mijn catch of the day.

Check hier onze New  Look video zo kan je de shop in Brussel zelf virtueel ontdekken. 

17:00 O.P.I nailbar @ Smets 

Bij het buitenrijden van Brussel, moet je absoluut even stoppen bij Smets. Jullie weten dat we zot zijn van deze nieuwe Brusselse boetiek. Je leest er trouwens alles over in het Belmodo.tv shopreport Smets. Je kan er heel makkelijk parkeren in de ondergrondse Smets parking.

En dan maar genieten van een O.P.I touch-up. 

Wist je trouwens dat O.P.I deze week een nieuwe gelbehandeling lanceert. Zo zal je O.P.I nagellak op zijn minst 3 weken mooi blijven. Belmodo.tv brengt je snel al het hot beauty news.

Voilà, dat was Bxl car trippin': special thanx to Lucie & Skoda.

page loaded