Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amber Anderson voor 7 For All Mankind

Door Karen op 06.03.2012

Een 7 For All Mankind video, starring model/actrice Amber Anderson? That's just as sweet as strawberry milkshake! Deze 19-jarige beauty heeft, ondanks haar jonge leeftijd, al een very impressive portfolio weten uit te bouwen. Zo verscheen ze al in campagnes van Burberry, Kenzo fragrance, Eres en Agent Provocateur en zagen we haar opduiken in o.a. de Italiaanse & Britse Vogue, Harpers Bazaar en Vanity Fair.

In 2010 wist Anderson haar 1ste filmrol in de wacht te slepen en schitterde ze aan de zijde van niemand minder dan Natalie Portman en James Franco in 'Your Highness'. En laat het toeval nu willen dat net die laatste het creatieve brein achter de 7 For All Mankind Spring 2012 campagne (lees er alles over in het Belmodo.tv-artikel James Franco x 7 For All Mankind) is! 

Franco maakt met deze campagne zijn debuut als regisseur en zet aan de hand van een reeks geweldige arty filmpjes 7 For All Mankind's California roots en 'forever cool' spirit volop in de kijker. De campagne toont acteurs, artiesten, modellen en muzikanten -waaronder Lily Donaldson & Henry Hopper- die feesten dat het geen naam heeft op een warme decemberavond in Malibu. In deze 5de video -er zijn er 7 in totaal- is Amber -looking gorgeous as hell- Anderson dus party girl van dienst. Wij zijn alvast helemaal fan van Franco's zalige happy stijl! 

page loaded