Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We want: Sun Sandals

Door Aline op 03.03.2012

Sinds ik vorige zomer voor het eerst op Alexloves (check this Belgian born English based blogging lady asap uit!) las over Sun-San Salt-Water Sandals was ik direct verkocht. Je kent het wel: je ziet iets en je moet-en-zal het hebben, mission not accomplished... Helaas!

MAAR er is hoop voor mij en voor alle andere Belgische fashionistas. Belmodo.tv heeft de eer om aan te kondigen dat eind van deze maand (dat lees je goed) de online shop van het Amerikaanse merk on air gaat! Tripple hurray!


 

Het modelletje links op de foto is het originele model van 1940 en kreeg de naam Salt-Water Sandal mee. 

In the US of A is de Salt Water sandal een waar icoon, maar ook in Europa maakt hij de American Dream langzaam, maar zeker waar.

Tijdloze elegantie, zalig comfort (tested & approved by Alexloves) en frisse funky zomer kleurtjes. Juist ja. Hebben die handel!
 


In de naam van de sandaaltjes zit niet voor niets het woord 'water'. Het fijnste leder waaruit deze beauty's gefabriceerd zijn, is immers waterbestendig. Neem ze dus gerust mee in de zee of voor België zijn plassen misschien toepasselijker...

And it keeps getting better: voor je kids (zowel de mini-me's als mini-he's) hebben ze 6 modelletjes in een giga gamma aan kleurtjes. Dat wordt moeilijk kiezen... De adult sandals bestaan enkel in het Salt Water model, maar zijn wél beschikbaar in 15 (!) kleuren. 

We save the best for last: deze cuties (die je nu al in je kast wil hebben) zijn te koop vanaf € 50. Vlijmscherpe prijs met andere woorden! Binnenkort bestel je dus gewoon dadelijk twee paar... 

...of drie wink!

In Amerika zijn al verschillende celebrity kids gespot met de sandaaltjes, denk aan Suri Cruise & Matilda Ledger. Maar ook leading fashion lady Alexa Chung is fan!

Reden te meer om een paartje in huis te halen!


Alexa Chung rocking the Salt Waters


Alexandra en haar Salt Waters. Foto's Alexloves.

 

Lovely Alexandra van Alexloves had de kans om deze prachtige lime green Salt Waters (I.want.right.now!)  uit te testen en keurde ze helemaal goed! Haar verslag kan je hier lezen.

Het is nog eventjes wachten, maar binnen een paar weken -just in time for summer- kunnen we ze online bestellen. Nu kun je in het lookbook al helemaal uitpluizen welke kleurtjes je graag wil... 

En uiteraard is het only a matter of time vooraleer de iconic American sandals in de Belgische shops liggen, mark our words!

 

 


 

page loaded