Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Montblanc presents Grace Kelly collectie @ Beverly Hills

Door Michael op 02.03.2012


Het luxueuze horlogemerk Montblanc presenteert de Collection Princesse Grace de Monaco. De collectie bestaat uit juwelen aka haute joaillerie, een horloge en enkele schrijfinstrumenten. Alles gebaseerd op de elegantie & stijl van Grace Kelly. Glam like never before!

De dag net voor de Oscars organiseerde Montblanc een champagnebrunch in het Bel-Air Hotel in Beverly Hills. Belmodo.tv was present en stond op de rode loper naast tal van celebrities, VIP’s & internationale acteurs. Het perfecte moment voor de sterren om een uniek stuk te kiezen om on the redcarpet te dragen van de Oscars. 

De voorstelling van de Collection Princesse Grace de Monaco vond plaats onder het goedkeurende oog van Prins Albert van Monaco & zijn vrouw Prinses Charlene. Voor de gelegenheid werd het Bel-Air Hotel ook versierd met rozen door sterrenbloemist David Jones. De bloemenexpert was ook diegene die het bruidsboeket voor Grace Kelly's huwelijk met Prins Rainier verzorgde in Monaco in 1956. The food werd bereid door celebrity chef Wolfgang Puck, die ook het officiële Oscardiner voor z'n rekening neemt. 

Stars op de rode loper waren o.a. Men in Black II actrice Rosario Dawson, Desperately Seeking Susan actrice Rosanna Arquette, Quantum of Solace actrice Olga Kurylenko, model Petra Nemcova, Desperate Housewives actrice Terri HatcherAustin Powers The Spy Who Shagged Me acteur Michael York, actrice Mischa Barton, actrice Kate Mara, The Office actrice Kate Flannery, Nip/Tuck actrice Kelly Carlson, The Mentalist actrice Robin Tunney, CSI actrice Emily Proctor, Desperate Housewives tuinman Jesse Metcalfe, 24 president acteur Dennis Haysbert, Flashdance acteur Michael Nouri, The Young and the Restless actrice Kate Linder, The Descendants actrice Mary Birdsong, Bewitched actrice Erin Murphy, How I Met Your Mother actrice Cobie Smulders, Heroes acteur Jimmy Jean-Louis & The Dark Knight actrice Beatrice Rosen.

De Princesse Grace de Monaco collectie symboliseert alles wat Grace Kelly voorstond en nog steeds voor staat; classic beauty & iconische elegantie. Een vrouw die verschillende generaties weet te inspireren in stijl. De zéér limited edition is opgebouwd rond de Grace de Monaco Pink Rose, speciaal gemaakt in 1956 voor het huwelijk van Grace met prins Rainier. Deze Pink Rose is opgebouwd uit uiterst verfijnde edelstenen geslepen als prachtige bloemblaadjes.

De haute joallerie is opgebouwd uit zeldzame edelstenen en diamanten, de horloges hebben een driedimensionale roze saffier en de schrijfinstrumenten bevatten een mix van diamanten, roze saffieren en topaas. Prijzen werden niet meegegeven en allicht maar best ook. Thinking about our Visa grin

A day to remember!

page loaded