Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marni at H&M press preview

Door Kim op 02.03.2012

Let it be clear: Belmodo.tv loooovees Marni! Logischerwijs zijn wij heel erg enthousiast over de collectie die volgende week (nog 6 nachtjes slapen) bij H&M zal verschijnen. Gisterenavond werd de Marni at H&M collectie voorgesteld aan de pers, een event waar doorgaans heel erg veel gevoeld en gekeken wordt (aan de kledij, weliswaar). Ons verdict? No surprise there - we want it all!

De mooie prints, de fijne stoffen en de killer accessoires: what's not to love?

De bloggers kwamen en zagen dat het goed was.

Ga jij in de rij staan op 8 maart? Vergeet niet dat je bij Belmodo.tv een golden ticket kan winnen, hiermee kan jij in je H&M winkel naar keuze als allereerste volledig losgehen op de H&M at Marni collectie!

page loaded