Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Pop of Colors look

Door Angelique op 01.03.2012

Nu de lente in aantocht is, mogen de kleuren wel beginnen poppen! Neem nu deze prachtige painted top van Rochas met knallende print die gemaakt lijkt te zijn voor de linnen muntgroene broek van Acne. The mint revolution has started! En de cape revolution? Begin alvast met deze tijdloze donkerblauwe cape van A.P.C. Lekker comfy en je kan hem mixen 'n matchen met elk item.

Bij deze popping look passen de botjes van Shoo ideaal. Great combo! De crossover bag van het famous merk Fossil dat op vintage geïnspireerd is, geeft net als de Erika zonnebril van Ray Ban een frisse touch aan het geheel. Laten we onze handjes verwarmen in deze groene lederen handschoenen van Buscarlet. Wat een luxe!

Werk deze hippe outfit af met een coole hoed van Anthony Peto en de raspberry infinity sjaal van Target. Doe nog enkele must have bangle armbanden aan van Kenneth Jay Lane, gecombineerd met Jenny Jenny Tassel oorbellen en je bent mooi versierd. Als make-up is het boudoir kleurenpalet van Shiseido perfect. Deze intense kleuren geven je ogen meteen een klare blik.

Een refreshing, kleurrijke look die je meteen laat hunkeren naar spring 2012!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded