Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sonia Rykiel Prefall 2012

Door Angelique op 29.02.2012

We know dat het nog veel te vroeg is en dat jullie zo hard verlangen naar de lente, maar we kunnen het niet laten: Belmodo.tv toont je al een exclusieve blik op de Prefall & Glam Winter 2012 collection van Sonia RykielPrefall 2012 Sonia by Sonia Rykiel.

Zowel in de collectie van het jongere & trendy zusje Sonia by Sonia Rykiel als in de hoofdcollectie, staan rood- en paarstinten en prints zoals ruitjes en stripes centraal. Ook geel doet het goed: van zacht tot fel, de herfst zal er sowieso kleurrijk uitzien! Boven: Prefall 2012 Sonia by Sonia Rykiel.
Onder: Prefall 2012 Sonia Rykiel.

Ook van de Glam Winter 2012 collectie hebben we al enkele beelden: als je fan bent van zwart kant, oudroze & dots zal je helemaal kunnen shinen op de volgende NYE... Toch moet je nog even geduld hebben want de collecties liggen pas vanaf april 2012 in de Sonia Rykiel-winkels in Brussel of Knokke! Enjoy! Winter Glam 2012 Sonia Rykiel.

Voor meer info surf naar www.soniarykiel.com

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded