Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clinch zoekt nieuw talent

Door Karen op 27.02.2012

Art fans, listen up! Schuilt er een waar kunstenaar in jou en wil je je talent wel eens tonen? Doe dan mee aan de exclusieve contest van Clinch! Het sjaalmerk organiseert namelijk een ontwerpwedstrijd om jong talent kansen te geven. 

Clinch's doel is om kunst draagbaar te maken en ze zien daarbij de sjaal als het perfecte medium. Daarom werkt Clinch ook elk seizoen samen met een kunstenaar: Katrien Soeffers, Brecht Evens, Candida Romero & Minakani passeerden er al de revue. 

Voor de lente- en zomercollectie van 2013 is Clinch op zoek naar nieuw talent van alle leeftijden. Rond het thema 'Windows wide open' kan je je inspiratie de vrije loop laten en dit onderwerp zelf invullen. Dompel je ontwerp zeker onder in a positive mood & denk aan de relativerende knipoog die zo typerend is voor Clinch.  

Daarnaast kan je zowat alles insturen: een schilderij, tekening, foto, strip, collage, gedicht ... As long as je het maar digitaal kan aanleveren. Enkele Clinch-ontwerpen. 

So what's in it for you? Clinch belooft je eeuwige roem door je ontwerp op een zijden sjaal te drukken en die vervolgens op te nemen in de collectie. De winnaar krijgt 3 stuks van zijn/haar eigen ontworpen sjaal & zal in de spotlights geplaatst worden op de website en in alle communicatie met de pers. 

Voor meer informatie ga naar www.clinchcollection.com/nl/contest/. Deelnemen kan tot 30 april 2012. Good luck Belmodo.tv lovers! 

page loaded