Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Party For All Mankind

Door Catherine op 26.02.2012

Vorige week was Gent the place to be. In de Arteveldestad opende namelijk een gloednieuwe winkel van het populaire Amerikaanse denimmerk 7 For All Mankind. Dat werd uitbundig gevierd met een spetterende party én modeshow. Belmodo.tv was aanwezig, of wat hadden jullie gedacht?

Locatie van dienst was Cafe Theatre, een elegante bar naast de Gentse opera. De drank vloeide rijkelijk, het M.A.C.-team had de handen vol aan modieuze meisjes die om een laatste touch-up smeekten en de aanwezige camera's flitsten in overdrive. De zaal zat dan ook afgeladen vol met fashion peeps, op hun paasbest & vol spanning om de nieuwe collectie van 7 For All Mankind live te checken.Belmodo.tv had gelukkig een V.I.P.-waardig plekje weten te bemachtigen op de eerste rij. We vroegen ons aanvankelijk af wat de modellen zouden dragen behalve de zeer sexy jeansbroeken van 7FAM, en wat bleek? Niet veel.

Brace yourselves vast want hier volgt een stevige lading bodypaint & bare torsosDe twee mannelijke modellen konden meteen op massaal vrouwelijk enthousiasme rekenen, en met reden. Het gejoel tijdens de wedstrijd Anderlecht-AZ was er niets tegen.Het was moeilijk - we geven dat grif toe - maar we hebben geprobeerd om ook op de kleren zelf te letten. Conclusie: 7 For All Mankind heeft een heel scala aan perfect zittende broeken voor m/v met talent, in kleuren die gaan van klassiek tot gewaagd.

Voor de vrouwen waren de shiny disco pants een aandachtstrekker, evenals een sea water chino en perzikroze skinny. Bij de mannen lieten vooral de groene & roestrode broeken een blijvend beeld op ons netvlies achter.

Meer over het Californische jeansmerk ontdek in je in de Belmodo.tv-video Tiany Checkt Opening 7 For All Mankind en de artikels Flash-collectie van 7 For All Mankind en James Franco x 7 For All Mankind.


Het verschil tussen modellen en acteurs was trouwens nog nooit zo groot als tijdens deze show. Zie voor bewijsmateriaal eerstvolgend actieshot. Waar blijft die Oscar?

Op de eindeloze stoet denim en, euhm, delicatessen volgde uiteindelijk een spetterende finale. De vier modellen lieten nog een laatste keer het beste van zichzelf zien en dat ontaardde in een waar feestje op de catwalk.


Like what you see? Houd dan de komende tijd Belmodo.tv zeker goed in de gaten voor een shop report van de gloednieuwe winkel op de Gentse Brabantdam.

En vergeet ondertussen je bilspieren niet te trainen. Want zo'n 7 For All Mankind-jeans? Vraagt om the perfect booty

page loaded