Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Light meets Feather look

Door Angelique op 23.02.2012

Aan de veren herkent men de vogel. Dit silk feather jurkje met prachtige print is van niemand minder dan the King of Color Matthew Williamson. Net zoals deze wondermooie camel swing coat dat een geweldig setje vormt met de pretty dress underneath. Draag er deze kleurrijke suede pumps bij van Aldo en je bent om door een ringetje te halen.

Laten we in het luchtige thema blijven met deze stijlvolle bird body bag van Asos. Smuk deze sierlijke look verder op met oranje statement oorbellen van H&M, turquoise armbanden van Mango & een bijpassende oranje armband van J.Crew. The perfect pop of colors combined.

Een koraal tintje op je lippen van Yves Saint Laurent en shiny Teal Topaz nagels van Estée Lauder en je kan prima de deur uit als een very fancy lady. Ready, set, go!

Vlucht wel enkel de deur uit terwijl je een vleugje Neroli Portofino van Tom Ford op je bevallige lichaam spuit. Je krijgt meteen een splash van citrus en floral notes die je meeneemt naar de Italiaanse Riviera. Now fly fly away as light as a feather and have a wonderful day, ladies!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded