Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The rules of the Parka

Door Patricia op 22.02.2012

Wie denkt dat de parka al out of the picture was, denkt verkeerd. Verschillende recente streetstyle pics deden ons alvast  zin krijgen om onze parka terug uit de kast te halen! We kwamen daarbij tot de volgende conclusie: het succes van een goeie outfit met parka zit 'm in het contrast. Bewijsmateriaal!

1. Parka vs. (faux) fur

Wij zouden gaan voor faux fur, maar Giovanna Battaglia's parka van Givenchy is wel degelijk gemaakt van echt bont. Foto via All the Pretty Birds.

Cherry Blossom Girl Alix via Vanessa Jackman.

Chiara van The Blonde Salad op Bread & Butter Berlin eerder dit jaar.

2. Parka vs. Sheer

Kant + parka = WINNER! Foto via Jak and Jil.

Kelly Framel van The Glamourai gaat voor een delicate, licht doorschijnende blouse.

The Man Repeller combineert op haar dooie gemak een glanzende parka met torenhoge stiletto's en een kanten jurkje! Geweldig...

3. Parka vs Bling

Vanessa Jackman vertelt dat Taylor Tomasi Hill onder dit casual exemplaar een pretty huge statement necklace draagt. Wij zijn, net als Vanessa, fan van het idee om je glitzy juwelen overdag te dragen en aan een beetje "downdressing" te doen met de parka voor overdag. De grote Chanel handtas helpt uiteraard even goed om je outfit zijn glamourgehalte te laten behouden, Miss Taylor gaat voor een combinatie van de twee.

Arm Candy + Parka bij Atlantic-Pacific.

Dries Van Noten verwerkt de bling gewoon in de jas. Perfect! Creatieve zielen kunnen zelf met naald, draad en parels aan de slag. Foto via Le Fashion.

4. Parka vs. Leer

Cindy van COTTS combineert haar parka met  een leren jasje van Zara en Isabel Marant booties.

Sarah Rutson via  Jak & Jil. Dit soort look zorgt ervoor dat je je zomerparka én leren vestje sneller in het seizoen kan dragen. Ideaal voor de komende maanden dus!

Genoeg voer om jouw parka een update te geven? We hopen van wel!

page loaded