Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SupaKitch & Koralie for Triwa

Door Karen op 22.02.2012

Zweeds horlogemerk Triwa gooit alle remmen los en werkte voor de nieuwe zomercollectie 2012 samen met het Frans duo SupaKitch & Koralie.

De twee kunstenaars zijn niet enkel partners in crime op de werkvloer, ook in de liefde vonden ze elkaar: ze trouwden en ruilden la douce France in voor het urban Brooklyn, New York. Daar richtten ze o.a. ook hun eigen label Metroplastique op. Hun stijl mixt westerse invloeden met zowel de moderne als de traditionele Japanse cultuur. Koralie's trademark is dan ook de Geishka: een samentrekking van geisha & matrioshka, very original

De samenwerking met Triwa leverde twee unieke horloges op, (one for him, one for her) en werden SupaNevil en Koralie Brasco Chrono gedoopt. De typische stijl van S & K is helemaal terug te vinden in deze limited editions


De SupaNevil en de Koralie Brasco Chrono.

Triwa is in a switching mood: de nieuwe collectie for both him & her bestaat uit meer diversiteit, rijke materialen & uitgewerkte details. De uurwerken zien er very high fashion uit en zijn vederlicht: je merkt amper dat er iets rond je pols hangt. 


De nieuwe Triwa-collectie voor mannen.

'Adding colour' is terecht de catch phrase van het merk, want deze collectie brengt een groter spectrum aan kleuren zoals soft pink, ice blue & paarse tinten. Nieuw is dat de polsbandjes nu ook in gevlochten leer of preppy NATO-straps bestaan. Deze laatsten zijn stoffen bandjes, origineel afkomstig uit het Britse leger, die nu volop gecostumized worden.  


Links: een stuk uit de nieuwe vrouwencollectie. Rechts: een typische NATO-strap.

De nieuwe Triwa-collectie vind je in de verschillende verkooppunten vanaf € 99,-

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded