Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

COS opent 2de winkel in Antwerpen

Door Karen op 22.02.2012

We have something that'll make all you fashion lovers go aaaaaaaaaah! COS opent deze lente 2012 de deuren van haar 2de winkel in (we kid you not!Antwerpen. En daar zijn wij onvoorstelbaar, waanzinnig, euforisch blij om!

Naast de COS shops in Brussel en de Antwerpse Stadsfeestzaal -that we all know & love so very much- zal je dus binnenkort ook terecht kunnen in de Korte Gasthuisstraat in Antwerpen om de volledige & very wanted vrouwen-, mannen- en kindercollectie en masse in te slaan. Oh happy days!"We zijn zeer verheugd met de opening van onze 2de winkel in Antwerpen, in een wijk die bekend staat om zijn stijlvolle boetieks en unieke labels." -Marie Honda, Overall Brand Responsible van Cos-

Deze nieuwe COS store wordt de 50ste in Europa en zal ingericht zijn volgens het bekende COS-ontwerp but with a modern twist. Was het al maar lente...

page loaded