Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SuperSwitch Vintage Night

Door Angelique op 21.02.2012

All you switching-lovers lees dit goed want op zaterdag 10 maart 2012 organiseert SuperSwitch een heuse Vintage Night in De Silo Expo in Hasselt. Vanaf 18:30 kan je er je miskopen omruilen voor nieuwe übercoole stukken.

Vergeet zeker je vintage pieces niet, want ze brengen extra punten op! 

SuperSwitch is een project from women to women, waar de klassieke kledingruil veel hipper wordt dankzij een totaalconcept. Fashionista's kunnen zich er laten verwennen door make-up & hair professionals, genieten van food & drinks én krijgen een leuke goodie bag mee naar huis. 

There's really no reason to doubt, want overgebleven kledingstukken gaan rechtstreeks naar het goede doel. Deze keer wordt De Brug Hasselt geholpen, een vereniging waar armen het woord nemen. 

Wanna switch? Verzamel dan je weinig gedragen kledij & accessoires en lever ze van 18:30 tot 19:30 in op het event. Je mag maximaal 10 kledingstukken en 5 accessoires meebrengen. Maar let op, dit is geen rommelmarkt: alle items moeten nog in goede staat zijn en lingerie, zwemkledij, kousen, parfum en make-up kunnen niet geswitcht worden. Enkele sfeerbeelden van het vorige SuperSwitch event in september.

Invite your girlfriends & schrijf je gauw in want de plaatsen zijn beperkt! Wat moet je doen? Stort € 10,- op het rekeningnummer 973-0344403-87 met als mededeling je naam & e-mail. Nadien ontvang je een bevestigingsmail en ben je zeker van jouw switch-plaats. 

Ben je nog niet helemaal mee met the rules of switching? Surf dan naar superswitch.wordpress.com en kom meer te weten over dit fashion event!


SuperSwitch Vintage Night
zaterdag 10 maart 2012 vanaf 18:30

Silo Expo 
Schippersstraat 11
3500 Hasselt

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded