Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LDN calls Isabelle!

Door Aline op 21.02.2012

Velen onder jullie hadden deelgenomen aan de Belmodo.tv wedstrijd: een weekendje Londen met the girls! Uiteraard kan er maar eentje de winnaar zijn, of in dit geval vier wink

Deze keer was Isabelle uit Rotselaar de lucky bastard! PROFICIAT! 

Samen met haar drie besties: Ruth, Amber en Valerie vertrok zij op zaterdag 18 februari met de Eurostar richting LONDEN! Oehlalalaaaa!


Reizen in stijl met de Eurostar

Na een korte treinreis met een heerlijk ontbijtje op de Eurostar kwamen de ladies aan in de Britse hoofdstad. Hun hotel voor de nacht: de crème de la crème onder de luxe hotels, het Sofitel St. James London. Hier kreeg Isabelle ook nog een gehandtekend Kirilove boek van onze eigenste modequeen Tiany!  

Het beste hot-spot-fashion-boek-in-tijden kan je trouwens nog steeds gehandtekend bestellen, hier!


De winnaars & Aline voor het Sofitel

Londen is ongetwijfeld één van dé fashion capitals van Europa en Belmodo.tv kan zijn winnaressen toch niet met lege handen de stad in sturen... Daarom mochten de dames zich voor 300 Britse Pond volledig laten gaan chez New Look.

Als we iets doen bij Belmodo.tv, dan doen we het goed, toch wink?!


Amber & winnares Isabelle trying out dresses

Er werden massa's kledij naar de paskamers verhuisd... wink

Bij shopping hoort ongetwijfeld passen... Belmodo.tv zag dat het goed was! Posing in front of New Look

Bij New Look hadden de ladies de langste rekening in tijden... 

Na een fantastisch weekend namen de meisjes op zondag de Eurostar terug richting Brussel... Uiteraard gepakt & gezakt met hun nieuwe New Look goodies!

Omdat we bij Belmodo.tv houden van zowel foto's als bewegend beeld krijgen jullie nog filmpje van de London encounters van onze winnaars! 

page loaded