Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filippa K FW2012

Door Angelique op 16.02.2012

Hoewel wij de koude stilaan wat beu worden & halsreikend uitkijken naar de lente, laten we je toch al de nieuwe herfst- en wintercollectie van Filippa K zien. Het Zweedse design label staat bekend om zijn simplistische stijl én good quality. M.a.w. intelligent fashion die tijdloze designs combineert met moderne mode-invloeden.

Filippa Knutsson houdt haar nieuwe wintercollectie very minimalistic & pure, zoals we dat van de Scandinavische gewoon zijn. Om de collectie wat up te spicen gebruikt ze een mix van prints & sterke kleuren zoals fel oranje, neon pink en zeeblauw. 

De collectie is sterk en abstract maar toch héél vrouwelijk: gesloten neklijnen worden afgewisseld met sensuele open backs. Ook lange jurken met een hoge split zorgen voor de sexy touch. De broeken hebben een eerder wijde cut en stoppen net boven de enkels voor een fresh look

De korte jurkjes combineer je met een stoer jacket. De details & raw edges zorgen voor een scherpe kant die je look wat gedurfder maakt. 

Check hieronder het leuke filmpje van de Filippa K FW2012-2013 voorstelling tijdens Stockholm Fashion Week.

For more inspiration go to www.filippa-k.com.

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove

page loaded