Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Grammy Awards Best Dressed

Door Kim op 15.02.2012

De 54e editie van de Grammy Awards werd dit jaar ingezet met een droevige noot. Het overlijden van Whitney Houston (lees het Belmodo.tv tribute RIP Whitney) één dag voor de show zorgde voor heel wat tributes en tranen, maar Hollywood blijft Hollywood dus: the show must go on. Menig celebrity haalde z'n beste kledij nog eens uit de kast en schakelde een legertje make-up artists en stylisten in om piekfijn over de rode loper te kunnen paraderen. Belmodo.tv zet nog even de best dressed ladies op een rij!

Zoals op elke award show waren er genoeg zwarte ensembles om uit te kiezen, maar bij deze twee dames is helemaal geen sprake van basic black. Rihanna zag er beeldschoon (jaloers, wij?) uit in een custom Giorgio Armani. Corinne Bailey Rae ging voor een speelsere touch in een zwarte tule party dress van Christian Siriano (één van Heidi's lievelingen uit Project Runway).

Geen Grammy's zonder glitter and glam. Floor length dresses, een explosie van sequins en heel erg mooie kapsels: deze dames deden het goed! Taylor Swift stal de show in een nude Zuhair Murad jurk met exquisite beading en ook country ster Carrie Underwood deed het niet slecht in een witte creatie van Gomez-Gracia. Voormalig Destiny's Child lid Kelly Rowland straalde in een Alberta Feretti jurk die haar werkelijk gegoten zat, terwijl het champagnekleurige Tony Ward kleed van Kelly Osbourne perfect paste bij haar lila hairdo.

Verdienen ook nog een plaatsje op de best dressed lijst: Jessie J in haar futuristische Julien Macdonald dress en Gwyneth Paltrow in een - hoe kan het ook anders - Stella McCartney creatie.

Zoals verwacht waren statement makers Lady Gaga en Nicki Minaj ook van de partij. Gaga hield het nog relatief braaf in een custom Versace, terwijl Nicki de paus meebracht als date en zelf een Versace nonnenkleed droeg. Twee custom Versaces die we voor één keer niet in onze kast willen hebben! Jij?

Wil je nog meer pretty dresses zien? Check dan het Belmodo.tv SAG Awards best dressed artikel.

Bron foto's: Fashionista en Fabsugar

page loaded