Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Fashion Lisst @ Amsterdam

Door Michael op 14.02.2012

Als je een citytrip naar Amsterdam in gedachten hebt, wacht dan niet met boeken want van zaterdag 18 februari t.e.m. zondag 26 februari houdt The Fashion Lisst halt in het Amsterdamse RAI.

Na het overdonderende succes van vorig jaar bestond er geen twijfel over een tweede editie van de grootste stock & sample sale van Nederland. The Fashion Lisst is een must voor fashionista’s & designliefhebbers. Grote modemerken bieden er hun collecties van vroegere seizoenen aan, maar ook nieuwe designer talenten krijgen kansen.

O.a. Emporio Armani, Nolita, Patrizia Pepe & Atos Lombardini kan je shoppen aan zéér voordelige prijzen, but there's more. Ook zonnebrillen van o.a. Tom Ford, YSL, Gucci en Valentino vind je er aan spotprijzen. De catch-phrase van TFL is dan ook “Cool brands big discount.”

Ook jonge designers kunnen hun collecties showen aan het grote publiek, for instance Sheguang Hu of Irving VorsterSheguang Hu verhuisde van Mongolië naar Nederland om er mode te studeren, maar had toch zijn grote doorbraak in Azië. In 2011 schitterde hij op de Amsterdamse Fashion Week, wat ervoor zorgde dat zijn carrière in een hogere versnelling raakte.

De Nederlander Irving Vorster heeft met z’n label Irvinx een rather architectural & organic view op mode. De collecties zijn dan ook asymmetrisch met verrassende details.

Dagelijks worden de collecties aangevuld met nieuwe stock en kan je genieten van shows, optredens & DJ's. So prepare for a full experience! Voor een up-to-date list van de standhouders kijk je best even op www.stock-sample.com. Je vindt er ook toegangskaarten in voorverkoop vanaf € 14,-.  

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded