Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexa does it again… the Vero Moda way!

Door Tiany op 14.02.2012

Dames, trek je meest comfy schoenen aan want het is hoog tijd om in sneltempo richting de dichtstbijzijnde Vero Moda winkel te spurten. Omdat de lentecollectie 2012 NU in de rekken hangt. Omdat die simpelweg verrukkelijk is. Omdat stijlicoon, model en presentatrice Alexa Chung, aka my biggest girl crush ever, het very pretty face is van de nieuwe campagne. Because what's good enough for Alexa, vast en zeker goed genoeg is voor ons! 

In de zomer van 2011 koos Vero Moda volop voor het populaire color blocking. This time gaat het label voor zachte pasteltinten, getailleerde jurken inspired by the lovely jaren '50 en '60, schattige kraagjes en tropische prints

De campagne neemt je mee naar het prachtige Florida waar zon, warmte en rust centraal staan. Een instant vakantiegevoel all around

FYI: ook de nieuwe Kirilove by Vero Moda SS2012 collectie ligt nu in de winkels! Lees er alles over in het Belmodo.tv-artikel PREVIEW: Kirilove collectie SS2012.

Check ook het Belmodo.tv-artikel NYFW: Helmut Lang, Suno & Jason Wu voor een zaaaaaaalige Alexa picture.

HAPPY VALENTINE'S DAY SWEETHEARTS!!!

page loaded