Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pieces verovert Kortrijk

Door Angelique op 11.02.2012

Ladies get your ass to Kortrijk, want het accessoiremerk Pieces zet zijn verovering in ons klein landje voort. Het Deense accessoiremerk opent op woensdag 15 februari 2012 een nieuwe shop in de Steenpoort. Vanaf 11:00 kan je de nieuwe winkel binnenstormen, and you better be there, want de eerste 20 lucky ones die iets kopen krijgen een gratis lederen handbag t.w.v. € 109,95.

Verder krijg je er korting tot 40% op enkele must-have items van de nieuwe lente -en zomercollectie én kan je een leather reistas filled with Pieces-accessoires winnen. Hoe meedoen? Vul de voucher in die je in de nieuwe shop vindt & geef hem daar af. Watch out: de wedstrijd loopt van woensdag 15 februari tot zaterdag 18 februari 2012. De lucky winner zal later bekend gemaakt worden. Go go go!

De nieuwe Pieces collectie is heel gevarieerd. Van colorful shoes, flowery bags, sjaals en ceinturen tot zelfs underwear. Verschillende thema's zorgen ervoor dat je naar hartenlust kan mix & matchen en je eigen unieke stijl kan creëren. 

 
 

Pieces
Steenpoort 1
8500 Kortrijk

Open van maandag t.e.m. zaterdag van 10:00 tot 18:00.
Check alle Pieces accessoires online in de e-shop.

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded