Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smets Premium Store Opening

Door Kim op 10.02.2012

Belmodo.tv trok woensdagavond 8 februari 2012 naar heaven on earth, beter gekend als Smets. Een plaats waar de Mulberry tassen en Manolo Blahnik schoenen je om de oren vliegen. Waar je fantastische designerkledij, accessoires, beauty artikelen en meubels onder één dak vindt. In other words: een winkel waar je zonder enig probleem een hele dag kan doorbrengen! We verklaarden eerder al onze liefde voor Smets (check het Belmodo.tv shopreport Smets), en de opening party was minstens even ab fab als de shopervaring. Alleen jammer dat we geen paar designer shoes mee naar huis kregen...

Wél ter beschikking van de aanwezigen: een O.P.I nail bar en enkele make-up artists van Bobbi Brown. Onze eigen Tiany liet dit buitenkansje niet aan zich voorbij gaan en ging meteen voor een manicure. Multitasking noemen ze dat....


A wall of O.P.I to choose from.


Blogster Afrodite van The Fashion Folio liet zich ook onder handen nemen door de Bobbi Brown-crew.


Modellen deden ter plaatse een kleine work-out, anderen lagen dan weer languit in het gras...


Eén van onze favorieten in de winkel: tons of Swatch in alle kleuren van de regenboog. Pretty én betaalbaar. We like!

Wij dromen nog wat verder van alle designer goodies! Jij weet alvast waarheen voor je volgende Valentino of Mulberry aankoop?

Meer info vind je op www.smets.lu

page loaded