Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kipling: 25 years of bag happiness

Door Karen op 11.02.2012

It's going to be all monkey business this year want Kipling mag maar liefst 25 kaarsjes uitblazen. Om dit op gepaste wijze te vieren, gaf het op en top Belgische accessoiremerk op donderdag 9 februari 2012 een daverend feestje in het Felixpakhuis in Antwerpen.

Zoete cupcakes, sparkling bubbles, yummy hamburgers, een glinsterende mini discobar (yeap, in een mini!), een heleboel bekende gezichten en apen en bananen all over the place. Moest je er nog aan twijfelen: it was definitely a night to remember!


De iconische Kipling 'Classics' in dé kleuren van het seizoen: tangerine en electric blue.Tanja Dexters looooooved the cupcakes!
Mous had het duidelijk naar zijn zin. Lees alles over deze jonge, talentvolle fotograaf in het Belmodo.tv-artikel Let's meet Mous.
Belmodo.tv ladies Tiany, Angelique, Aline en Barbara waren meteen verslingerd aan Kipling's party attributen en ook Isabelle A dropped by om Kipling een gelukkige verjaardag te wensen.


"When a birthday milestone hits, it's time to reminisce about the past -from the happy moments to the happy mistakes." -Kipling-

25 years of bag happiness: 25 dol avontuurlijke jaren boordevol passie, verbeelding en optimisme. Iets wat naturellement niet onopgemerkt voorbij mag gaan! Daarom vroeg Kipling aan 8 creatievelingen van overal ter wereld om onder de noemer 'Play with Bags' hun meest bekende, vintage 'Classic' tassen in een nieuw jasje te steken.

Zo combineerde modefotograaf Rankin zijn eigen graffiti- en fotomateriaal, vormde former fashion stylist Vincent Gapaillard Kiplingtassen om tot een kleurrijke rups, maakte Paul Graves een moderne totempaal en knutselde Alex Salinas (topfotograaf van eigen bodem) een zalig huge apenhoofd in elkaar.


"These images are bound to surprise you and put a smile on your face. You know to expect the unexpected!" -Isabel van den Broeck, Marketing director Kipling-

Ter ere van Kipling's 25ste verjaardag, lanceerde het merk www.25yearskipling.com. Op deze unieke website vind je exclusieve foto's, behind the scenes video's en een overzicht van alle speciale activiteiten die Kipling dit jaar voor jullie in store heeft.

Happy birthday Kipling. You know we love you!

page loaded