Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PREVIEW: Kirilove collectie SS2012

Door Tiany op 09.02.2012


Eindelijk is het zo ver en kan ik je met super veel plezier laten kennis maken met de SS2012 trends van de Kirilove collectie by Vero Moda. Yes, je leest het goed mijn tweede eigen collectie voor Vero Moda. I'm so happy & proud, you can't imagine! Zelf ben ik nog meer addicted to summer, dan aan de winter. De zomerse vibes zitten in m'n bloed en als halve Latina kan ik je nu mijn passie voor kleuren & prints tonen in de Kirilove collectie by Vero Moda voor komende zomer

De collectie bestaat uit drie thema'sTrue Blue, Pretty in Pastel & Prints Rock the World. Compleet verschillende stijlen die elke lady moeiteloos kan combineren afhankelijk van the occasion. Daarom stel ik je hier met ongelooflijk genoegen de volledige collectie voor aan de hand van alle campagnefoto's. Shot in Kopenhagen!I'm sincerely mad about blue colours. True Blue bevat al dat blauws en dat kan je perfect dragen met de kleur rood. Een prachtige kobaltblauwe broek gecombineerd met een vrouwelijke rode top met print. Onmisbaar item in je garderobe hierbij is de donkerblauwe trenchcoat, een item dat je outfit net dat tikkeltje meer geeft.

Dé must-have voor de zomer zijn pastelkleuren. Pastel is the next big thing op de catwalks. Ideaal om te dragen tijdens een zomers avondje uit. Thema drie draait compleet rond printsmy second naturePrints Rock the World en geven je look een persoonlijke touch. Super stylish met lots of green in de vorm van een geknoopt bloesje. Zwier er een blazer over en je bent klaar om te gaan werken. Draag er een witte jeans op en je krijgt een comfortabele, elgeant & stijlvolle outfit!


Voilà, zo ziet mijn Kirilove zomer er uit! Tiany Kirilove by Vero Moda reaches the stores op twee momenten. Deel 1 (de kobaltblauwe jeans, rode top & donkerblauwe trenchcoat) ligt in de winkel vanaf vrijdag 10 februari 2012. Deel 2 vind je in store vanaf woensdag 28 maart 2012. In alle Vero Moda shops & in een selectie multimerkenboetieks. 

Surf naar de Vero Moda website voor alle verkooppunten. 

page loaded