Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Owl City look

Door Angelique op 09.02.2012

Trek deze toffe outfit aan en you will look just as cool as Adam Young van Owl City. Deze grappige t-shirt van Delia*s brengt je aan het lachen tijdens deze gure wintertijd. Wat je absoluut vrolijk zal maken is de felgroene jeans van Therapy. We just love to smile!

Combineer deze look met het rode jacket van Rebecca Minkoff. Geef een stoere touch aan dit silly geheel door de Troopa lederen boots van Steve Madden. Sla al jouw daily things you need op in de messenger bag van Endless.

Omdat we nog niet zonder kunnen, is de rode knitted tube sjaal van Nelly onmisbaar. Net zoals de trendy rode cuff van Moschitto Designs, de hippe red sunglasses van Wholesale & de camel riem van Bastyan die deze look helemaal afmaakt.

Glam your eyes up met oogschaduw van Rimmel London. Hiermee kan je de perfecte smokey eyes creëren. Last but not least, maak het lekker gezellig met deze groene La Petite Pomme kaars van D.L & Co die je meteen in the right mood brengt.

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded