Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Have you seen Pepe?

Door Karen op 09.02.2012

Keep your eyes open Belmodo.tv lovers, want het denimlabel Pepe Jeans London gaat in z'n nieuwste advertentiecampagne 'Have You Seen Pepe?' op zoek naar the big Pepe man

De SS2012-campagne situeert zich in de background van London City, waarbij je enkele sneak peeks kan zien van the private life van Pepe. Je maakt kennis met Pepe's pals & girlfriends, een Britse cast van de hotste up-and-coming faces. Claude Simonon, zoon van de legendarische The Clash-gitarist Paul Simonon, ownt de foto's als leider van de boys

Claude shootte al campagnes voor Prada Men in 2009, together with brother Louis, en deed ook de H&M Holiday Campaign in 2010. 

Aan de kant van de chicks kan je o.a. model Edie Campbell bewonderen, dochter van de voormalige Vogue fashion editor Sophie Hicks. Campbell werd ontdekt door famous photographer Mario Testino tijdens een fotoshoot voor Vogue. Thanx to Testino werd Edie geïntroduceerd in de modewereld en was ze al het gezicht van Burberry, along with Kate Moss. Op de catwalk flaneerde ze al voor Chanel, Hermès en Cacharel

Andere boegbeelden zijn actrice & zangeres Suki Waterhouse, present girlfriend van The Kooks-frontman Luke Pritchard, en fashion models Jacob Young & Rob Moore.

De vraag is: Zullen we Pepe ooit vinden en in real life zien? Het antwoord is onwaarschijnlijk: Hij blijft out of the picture en laat enkel de mysterieuze boodschap 'Pepe was here' achter. 

Het was de New Yorker Trey Laird die de campagne bedacht, waarin hij vooral het Britse DNA van het merk wou accentueren. Ook fashion photographer Alasdair McLellan en styliste Jane How zetten hun power achter de foto's. Bovenaan gorgeous couple Edie Campbell & Claude Simonon. Onderaan de rebel friends van Pepe.

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded