Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Terre Bleue 10 years

Door Kim op 08.02.2012

Deze lente mag de damescollectie van het Belgische merk Terre Bleue 10 kaarsjes uitblazen, een gebeurtenis die niet voorbij kan gaan zonder gevierd te worden! Vorige week trok Belmodo.tv richting het Terre Bleue feest op lichtelijk te hoge party shoes, waar we getrakteerd werden op een yummy walking dinner, fijne beats en een front-row seat (misschien toch medelijden met de schoenen?).

Terre Bleue draait al even mee: het bedrijf ging van start in 1938 (toen nog een groothandel in accessoires zoals mutsen en sjaals) en is sindsdien uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met een volledige dames-, heren- en kindercollectie. From the very start is het bedrijf telkens overgedragen van vader op zoon, en dat al 3 generaties lang. Je kan dus wel spreken van een echte family business.

Wat kan je terugvinden bij Terre Bleue? "Natuurlijke en ongekunstelde kledij met een hoog feel good gehalte", aldus Dirk Perquy, hoofd van Terre Bleue. "Onze collectie zal nooit extravagant zijn. De Terre Bleue vrouw staat met beide voeten op de grond. Ze vindt het wel belangrijk om er goed uit te zien, maar is ook nog met veel andere dingen dan enkel en alleen mode bezig."

Conclusie? Bij Terre Bleue weten ze hoe je kwaliteitsvolle basics, sportieve kledij en leuke jurkjes maakt. En ook niet onbelangrijk: they know how to throw a party!

Meer info vind je op terrebleue.be.

page loaded